Update Update Update

4 Jun

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

setelah sekian lama tak menjengah di Blog, harini kita menaip sedikit cebisan laa ya..

“Tuai Padi Antara Masak, Esok Jangan Layu-layuan.. Intai Kami Antara Nampak, Esok Jangan Rindu-rinduan”

pantun tu lak yg terlintas kat ruang legar.. so taip je laa..

so far skarang ni tgh ada kelas sebenor nye.. kelas harini bg quiz je.. senang tak senang laa kan.. so far ok je.. sementara menunggu student habis menaip coding.. meh kite menaip blog.. dah lama tak up status atau tak update blog.. kekadang bile kita pikir pikir tak semua bende kita bole share kan.. so apa nak cte harini..

ohh skrg ni busy sikit, alhamdullillah byk jugak keje pending. tapi takpe laa.. inshaAllah bole je siap on time.. minggu ni kene siapkan minit mesyuarat tahun lps nye.. 15 org nye cakap lg nak kene taip.. sorg 20 minit.. byk lak tu dorg nak ckp.. so sabo je laa keje keje tahunan ni mmg kene byk sabo..

dgn nak siapkan sistem madrasah.. inshaAllah siap laa nnt..

ok laa nak jengah facebook..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: